Moonshine MFG

Proscrito

134.500 Ft
0 Ft

 

A Moonshine Proscito, Brandon DesJarlais definiciója a tökéletes downhill deszkára. Brandonnak hosszú története van az Outlaw-val, amely összenőtt vele a vilag körüli utazásai során. Ez egy kipróbált, kiforrt formavilág, az Outlaw következő lépcsőfoka, a Brandonnak dedikált pro-model.

Kezdésnek a Proscitot egy teljes karbonszál borítással tettük extrém keménnyé, tartóssá és pattanóssá. Az Outlaw hihetelenül formás és  funkcionális jellemzőiből kiindulva, karcsúsítottuk a formát, lágyítottuk a rockert és egy lehelletnyi w konkávot adtunk hozzá, amely lehetővé teszi, hogy extra tapadást biztosítson, amikor egy hosszú egyenes betuckolása után nyomatsz egy kövér toesideot. Mindezen felül még a "deszkanyaknál " lévő részt is újra gondoltuk, akárcsak a lap alján végigfutó kapaszkodó vájatokat, amelyek ergonómikusabbá és még erősebbé teszik a lapot.

Összességében, ez egy ultra könnyű, komfortos, sebesség őrült, downhill és freeride lap, amelyet nem csak PROknak, hanem minden a stílust gyakorló deszkásnak jó szívvel ajánlunk.

Komplett rendelés esetén a Proscitot a White Lightning SLIP 70 mm-es kerekeivel, 44 fokos 165 mm-es Arsenal függőkkel szereljük és smirglit húzúnk a lapra.

 

SPECS:

MÉRETEK | HOSSZ I  SZÉL I SÚLY: 38"I 99,06 cm x 9.5" I 24,13 cm | 3.9 lbs I 1,77 Kg

TENGELYTÁV OPCIÓK: 23.5" I 59.69 cm - 25.75" I 65.41 cm

KÖZEPES CONCAVE + W + KÖZEPES ROCKER

Csak lap: 99,900.-Ft

Vásárlás menete: Megrendelésedet várjuk az info@moonshinemfg.hu email címre, vagy a +36 70/517 43 64-es telefonon, ahol szakmai kérdésekben készségesen állunk rendelkezésedre.


Fejlesztette és üzemelteti a SEO, SEM, arculat, weboldalkészítés, webáruház