Moonshine MFG

County Line Soft

108.500 Ft
0 Ft

A County Line egy drop through típusú carver deszka, amely többféle stílusra van kitalálva, miközben bőséges komfortot biztosít a hosszabb gurulásokra is.  A Moonshine drop through felfüggesztés foglalata, a széles platform, a kiszélesített orr/farok kick-ek, nagyszerű kontrollt, bőséges helyet a talpnak és egyensúlyt biztosítanak a lapnak. Az uretán borítású felfüggesztés foglalatok biztosítják a rezgés csillapítást, minden körülmények között.  Ez az enyhén ívelt, finom konkávval rendelkező dekk "soft"/puhább verziója, tökéletes a 63 kg alatti deszkásoknak, illetve azoknak akik egy leheletnyivel "szoftosabb" platformot kedvelik.

A cég többi longboardjához hasonlóan a County Line is dupla vasalású uretán élekkel rendelkezik és teljesen vízálló. A lapok minden esetben kézzel készülnek az amerikai székhelyű „Szeszfőzdének” becézett műhelyben.

Méretek: hossz 43.75”(77.47 cm) x szélesség 9.5” (24.13 cm)

Tengelytáv opciók: 30.5" (59.69 cm) / 31.25" (79.38 cm)

Komplett deszka szereléke: 180 mm széles, 50 fokos (ezüst) Arsenal függők, White Lightning 70mm SLIP kerekek, ABEC7-es csapágyak.

Egyedi jellemzők: .375"-os radiál konkáv, javasolt használat 63 kg alatt, azoknak a ridereknek, akik a némileg nagyobb flexet, puhább platformot részesítik előnyben

 

Csak lap: 72,000.- Ft

Csak lap rendelése esetén smirgli nincsen a lapon! További információk a smirgli választással kapcsolatban itt.  

Vásárlás menete: Megrendelésedet várjuk az info@moonshinemfg.hu email címre, vagy a +36 70/517 43 64-es telefonon, ahol szakmai kérdésekben készségesen állunk rendelkezésedre.


Fejlesztette és üzemelteti a SEO, SEM, arculat, weboldalkészítés, webáruház